Cabinet Tg-Jiu: +40.767.575.102 - +40.769.753-261 | Cabinet Timisoara: +40.764.412.480 | Cabinet Bucuresti: +40.769.753.261
Prima pagina Cine suntem Gama de tratamente 4 Regen Tarife Intrebari frecvente Contactati-ne
4REGEN
4Regen este un supliment alimentar, suspensie orală ce conține macerat de trufă roșie.
El este notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare ca și supliment alimentar.
Nu conține nici un component de natură chimică, nici conservant și nu are nici un efect secundar.
Acest tratament este cunoscut de mii de ani în munții noștrii, iar străbunicii noștrii au cunoscut și au preparat acest tratament cu mare precizie.
Macerarea se realizează în vase de pământ, se amestecă doar cu linguri de lemn și nu este permisă atingerea vreunui obiect metalic.
4Regen conține 4 elemente distincte de regenerare celulară.
Nu vom vorbi amanunțit despre acestea. Putem doar să spunem că el conține foarte multe substanțe naturale care luptă cu cancerul.
în momentul în care aminoacizii din aceste substanțe proteice ajung la nivel celular, nu mai permit nașterea unor celule cu greșeli la nivelul AND-ului.
Pur si simplu, rescriu AND-ul așa cum a fost el la naștere.
O celulă normală a corpului nostru are o durată de viață de trei luni. în aceste trei luni ea se naște, se maturizează, se divide, adică dă naștere altei celule, apoi îmbătrânește și moare. în locul ei rămâne celula nou născută. Doar celulele roșii, de sânge, de ficat, de pancreas, trăiesc 6 luni.
Din acest motiv, efectele clare ale tratamentului nostru se vor vedea în timp de 3 luni. Celulele bolnave mor pe cale naturală în acest timp iar cele nou nascute sunt perfect sănătoase.
Fiind un produs de regenerare celulară, persoanele care raspund cel mai bine și cel mai repede la acest tratament sunt copiii.
La un adult sau un om mai în vârstă, dintr-o celulă, în trei luni, se naște o alta celulă. La un copil, dintr-o celulă se pot naște 10 celule în trei luni. Aceasta este capacitatea de regenerare a copilului.
Celulele cancerigene nu sunt prinse în fibre și se înmulțesc mult mai repede, chiar și de 10 ori mai repede decât celulele sănătoase. Dacă încercăm să calculăm estimativ un scor de înmulțire a celulelor bolnave la un copil față de un adult: 10*10=100!!
Aceasta înseamnă că boala este mult mai agresivă la un copil față de un adult.
în același timp suplimentul 4Regen lucrează mult mai repede și mai sigur la un copil față de un adult.

Ce forme de celule bolnave de cancer pot fi tratate cel mai eficient cu suplimentul 4 REGEN.

Limfomul, indiferent de tipul său, sarcoamele, leucemiile, adenocarcinomul, meduloblastomul, gliomul, chiar si glioblastomul, astrocitomul, carcinomul mamar, osteosarcomul, rabdomiosarcomul, carcinomul scuamos.
în alți termeni, este vorba de cancerul de prostată, cancerul de colon, cancerul de plămâni, limfatic și de sange, cancerul mamar, rinofaringian, cerebral, metastazele osoase.
Este foarte greu de tratat carcinomul muscular, hepatocarcinomul și carcinomul pancreatic.
în primele 90 de zile boala stagnează sau intră în remisie, acest lucru fiind confirmat la investigațiile RMN sau CT.
Cu alte cuvinte, indiferent de starea de bine, a pacientului, de energie, apetit, dispariția durerilor etc, evaluarea acestuia va fi făcută tot de catre medici. Ei scriu negru pe alb care este evoluția stării de sănătate, mai ales în cazurile bolnavilor de cancer.
Suplimentul nu vine cu nimic în contradicție cu tratamentul medicului curant, dimpotrivă, readuce starea de energie și mobilizează organismul să lupte cu boala.
Suplimentul 4Regen nu se produce la scară industrială și se găsește doar în cabinetele noastre.
Este un produs 100% natural, iar cantitatea produsă este limitată dată fiind raritatea materiei prime.
Din acest motiv 4Regen nu este un produs pe care să-l puteți găsi în farmacii sau magazine cu produse naturiste.